Navbar Template · Bootstrap v5.0

DE INDIAN MOTORCYCLE RALLY 2023

■ De Rally staat open voor eigenaren van alle Indian Motorcycle-modellen die zijn geregistreerd bij Indian Motorcycle Riders (IMR).

■ Elke deelnemer dient zich, gratis, te registreren op indianmotorcyclerally.eu

■ Elke deelnemer kan tussen 1 juni en 30 november 2023, op momenten naar eigen keuze, trips in Nederland, België en Luxemburg voltooien met zijn eigen motor.

■ Elke deelnemer moet elk van zijn trips registreren op indianmotorcyclerally.eu mits daarbij ook een stop bij een officiële Nederlandse, Belgische en Luxemburgse Indian Motorcycle dealer is opgenomen.

■ Tijdens elke etappe in Nederland, België en Luxemburg moeten deelnemers vragen dat hun Indian Motorcycle Rally-paspoort wordt afgestempeld door de dealers die ze bezoeken. Elke stempel certificeert de fase van de deelnemers. Deelnemers kunnen een paspoort verkrijgen bij hun eigen dealer.

Elke deelnemer moet ook een selfie maken voor de Indian Motorcycle Rally-banner bij elke dealer die ze bezoeken. Ze kunnen hun foto ook delen op de NL, B, L IMRG Facebook-pagina.

■ Voor elk bezoek aan een Indian Motorcycle-dealer kan de deelnemer zich van tevoren registreren en contact opnemen met hun lokale IMRG om meer informatie aan te vragen over de plaats en bezienswaardigheden om te bezoeken.

■ Aan het einde van de Indian Motorcycle Rally 2023 (30 november 2023), Er wordt een nationaal klassement opgesteld om de winnaars te belonen met het hoogste aantal etappes en kilometers.